Davines. Oi Oil. Absolute Beautifying Potion With Roucou Oil

Det här är en liten flaska á 50 ml. Förpackningen är modern och elegant i neutrala (svarta och vita) färger. Flaskan är genomskinlig och man kan enkelt se den färglösa, oljiga produkten genom glaset. Davines Oi Oil är utrustad med en liten svart pump som fungerar perfekt. Produkten har en utsökt, söt doft som påminner lite om lotion. Den är behaglig och irriterar inte. Produkten innehåller naturliga håroljor som kombineras med innovativa, syntetiska oljor från Davines laboratorium. Kombinationen säkerställer effektiviteten hos Oi OIL Absolute Beautifying Potion.

Produkten har framtagits för att vårda och skydda håret under behandlingar, och för att göra det vackrare.

Davines Oi Oil innehåller roucouolja och solrosolja. Den förstnämnda är en tjock naturlig olja med högt innehåll betakaroten. Den skyddar håret mot skador, vårdar det, och saktar ned åldrandeprocessen. Betakaroten ansvarar för hårets tillväxt och motverkar skador och håravfall. Ellagsyran i oljan gör håret vackrare och gör att det ser yngre ut, och gör att densiteten i fibrerna kan bevaras. Dessutom skyddar produkten håret från utsidan. Tack vare oljans naturliga skyddslager kan håret skyddas mot negativa effekter från vädret och olika behandlingar. Det blir motståndskraftigt, glansigt och mer lätthanterligt.

Solrosolja innehåller en stor mängd fettsyror från omega 6. Den motverkar hårets åldrande, håravfall och ömtålighet. Den vårdar håret och gör det glansigare och mjukare, vilket gör det behagligt att röra. Den innehåller även vitamin E, som ofta kallas för ”ungdomens vitamin”. Denna ingrediens gör håret mjukare och gör till och med det mest livlösa hår vackrare.

Oi OIL Absolute Beautifying Potion underlättar styling. Den är mycket bra för den som har bråttom på morgonen och inte har tid med långa behandlingar. Oljan gör håret mjukare, glansigare, starkare och underlättar kamning. Om du använder plattång bör du definitivt använda oljan först. På så sätt skyddar du håret mot de skador värmen kan orsaka när du använder plattång, locktång eller hårtork.

Davines produkter innehåller också särskilt framtagna, syntetiska oljor. De stöder de naturliga oljornas effekter och bildar ett skyddande lager runt håret. Som ett resultat minskas torkningstiden vid styling. De syntetiska oljorna ansvarar också för hårets motståndskraft och skyddar dess struktur.

HUR ANVÄNDER MAN OLJAN?

Applicera 2-3 doser olja i håret innan styling. Du kan också ta lite olja i håret direkt efter styling, för att göra håret starkare och glansigare. Om du upplever att håret blir glanslöst och har försämrat skick kan du till och med använda Davines olja flera gånger om dagen.

VILKA EFFEKTER ERBJUDER OLJAN?

 • Vårdar håret på nolltid
 • Gör håret vackrare och glansigare
 • Skyddar håret och gör det mer motståndskraftigt
 • Skyddar mot skadliga effekter från styling
 • Skyddar mot vädrets skadliga effekter
 • Underlättar styling
 • Vårdar och föryngrar
 • Har en behaglig doft som dröjer sig kvar
 • Tynger inte ner håret och lämnar inget oljigt lager

VILKA ÄR NACKDELARNA?

 •  Förpackningen är mycket liten vilket gör att den snabbt tar slut
 •  Den rekommenderas snarare för styling än för att vårda håret
 •  För dyrt med tanke på hur lite man får för priset