L’oreal Professionnel Mythic Oil Rich Oil

Den här oljan säljs i en vacker glasflaska. Förpackningen är smal och asymmetrisk, och har en gyllene kork. Flaskan är dekorerad med en vacker orientalisk design. Den är helt enkelt en fröjd för ögat. Kosmetikan har en vacker doft: söt och orientalisk.

Så vad innehåller egentligen L’Oreal Professionnel Mythic Oil Rich Oil?

Svaret ligger i de två naturliga oljorna: arganolja och risolja.

Arganolja – är en naturlig olja av hög kvalitet som skyddar håret mot skador. Om du ofta torkar, plattar eller använder stark kosmetika finns det ingen bättre produkt än arganolja. Oljan skyddar håret mot mekaniska skador och jobbigt väder. Het sol, starka vindar, frost eller klorvatten behöver inte längre vara ett problem för håret. Arganolja skyddar även färgat hår som skadats av ammoniak. Detta läker även torrt och skadat hår och gör det mjukare. Håret blir motståndskraftigt, glansigt och återfuktat.

Risolja – innehåller en stor mängd vitamin E – tokoferol. Vitaminen kallas ”ungdomens vitamin” av en anledning. Den har en omedelbar effekt som förbättrar hårets utseende och skick. tack vare den minskar fria radikalers möjlighet att attackera cellerna. Vitamin E saktar ned åldrandeprocessen och hindrar därmed håravfall. Håret blir silkeslent och motståndskraftigt. Risolja innehåller även fettsyror som reglerar processer både utanpå och inuti håret. Ferulsyran i risoljan förstärker effekterna som vitamin E bringar, och saktar ned hårets åldrandeprocesser.

Kumarin används också i L’Oreals olja. Detta ämne har antiseptiska egenskaper, motverkar förökning av baciller och bakterier på hårets yta, och skyddar mot skadliga UV-strålar. Ämnet används ofta för att behandla psoriasis och eksem tack vare sina lugnande och stärkande egenskaper.

Håroljan innehåller 100 ml och är en effektiv metod. En till två doser räcker gott och väl för att täcka håret.

HUR ANVÄNDER MAN OLJAN?

L’Oreal Oil Rich Oil måste appliceras i torrt hår (du kan göra det flera gånger om dagen), eller i torrt hår direkt efter hårtvätt. Oljan ska inte sköljas ur, utan sitta kvar i håret för att skydda det. Kosmetikan är mycket lätt att använda och kräver inte lång tid. Det här är en fantastisk produkt för alla upptagna och aktiva kvinnor.

VILKA EFFEKTER ERBJUDER OLJAN?

  • Håret blir återfuktat
  • Håret blir glansigt och mjukt
  • Håret blir motståndskraftigt
  • Håret skyddas mot solen, blåsten och kylan
  • Håret skyddas mot mekaniska skador
  • Topparna stärks
  • Oljan tämjer håret och underlättar styling
  • Oljan motverkar statiskt hår
  • Oljan gör håret mjukare

 VILKA ÄR NACKDELARNA?

  •  Glasflaskan är lätt att krossa